bindweefselmassage

Zorg voor uw huid? Renew Zorg, uw huidspecialist, weet raad

‘Het is net alsof mijn gezicht op vakantie is geweest.’ Dat is een opmerking die wij vaak van onze klanten horen. En zeg nou zelf, uw gezicht krijgt elke dag heel wat te verduren: werkruimtes met droge lucht, Hollands weer en make-up. Een vakantie in de vorm van een ontspannende en verantwoorde schoonheidsbehandeling is dan ook welverdiend.

Een gezichtsbehandeling volgens het Dermalogicamodel

gezichtsbehandeling

Een branderige, droge huid of een vette, zweterige huid: het is geen pretje. Om te voorkomen dat uw huid geïrriteerd raakt, of te droog of te vet wordt, is goede dagelijkse reiniging en verzorging onontbeerlijk. Soms heeft uw gezicht echter een extra oppepper nodig.

Wij behandelen volgens het Dermalogicamodel. Dit betekent dat onze behandelingen niet alleen ontspannend werken, maar de huid ook intensief reinigen en voeden. Hiermee maken en houden we uw huid gezond.

Maak een afspraak

Een gezichtsbehandeling met (digitale) huidanalyse

Voorafgaand aan de huid- of gezichtsbehandeling bij Dufrenne skin & laser care starten we altijd met een persoonlijke huidanalyse, ook wel ‘facemapping’ genoemd, of een diepgaande, digitale huidanalyse.

Door deze revolutionair benadering is precies te zien wat uw huid op dat moment nodig heeft. Ook komen we meer te weten over het verleden, heden en de toekomst van uw huid en kunnen wij de effecten van onze behandelingen monitoren.

Door deze analyse zijn wij in staat een unieke behandeling samen te stellen die compleet op uw huid is afgesteld en er bij iedereen anders uitziet. Met dit persoonlijke verzorgingsprogramma brengen en houden wij uw huid in topconditie.

Een goede dagelijkse verzorging met onze cosmetica

Na uw behandeling is dagelijkse verzorging uitermate belangrijk om de conditie van uw huid op peil te houden. Daarom geven wij u graag advies over de juiste cosmetica, passend bij uw persoonlijke huidanalyse.

Wij werken met producten van Demalogica, van het Internationaal Huidinstituut, Oreaden en de cosmeceuticals van Dermaheal. De producten van deze ontwikkelaars bevatten hoge concentraties aan werkzame stoffen, dringen door tot de diepere huidlagen (de dermis) en stimuleren alle huidfuncties.

Weinig tijd overdag? Plan dan een pauzebehandeling of een behandeling in de avonduren in.