huidtherapie Apeldoorn
huidspecialist

Renew Zorg, uw huidspecialist

Al bijna 20 jaar bieden wij de meest uiteenlopende en vernieuwende huidverzorgings- en huidtherapeutische behandelingen. Door onze ervaring, certificeringen en unieke behandelingen, mogen wij ons met trots experts noemen op het gebied van huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen.

Huidtherapie in Apeldoornen vele partner locaties in Nederland

diathermie

Heeft u plastische chirurgie of andere grote ingrepen overwogen om van uw probleemzones af te komen? Ook zonder ingrijpende operaties boeken wij resultaten die u niet voor mogelijk had gehouden.

Of u nu wat wilt laten doen aan uw pigmentvlekjes, rimpels of haaruitval, of komt voor een verzorgende schoonheidsbehandeling, met een ontspannen sfeer en in een stijlvolle ambiance zorgen wij ervoor dat u stralend weer naar buiten loopt.

Hoe wij dit doen? Door een combinatie van veilige, wetenschappelijk bewezen technieken, persoonlijke aandacht en innovatieve producten en behandelingen.

Ontdekken wat ons paramedisch en cosmetisch huidinstituut voor uw huid kan betekenen? Maak een gratis kennismakingsafspraak bij onze hoofdvestiging in Apeldoorn of bij een van onze vele partners, gevestigd in heel Nederland. Zo is er altijd een huidspecialist bij u in de buurt.

Elke huid is uniek

Omdat iedere huid uniek is, beoordelen wij elke huid individueel en stemmen wij onze behandelingen op uw unieke huidtype af. Al onze huidverzorging start daarom met ‘facemapping’ of een digitale huidanalyse.

Voor het ondergaan van huidverbeterende en specialistische behandelingen is het raadzaam eerst een afspraak te maken voor een vrijblijvend en gratis consult. Tijden dit gesprek bespreken we uw wensen, uw huid(problemen) en onze behandelmogelijkheden. Vervolgens stellen we een behandelplan op. Zo weet u precies wat de kosten zijn en wat u van ons kunt verwachten.

Keurmerken, certificeringen en bevoegdheden

Wij streven naar de allerhoogste kwaliteit, de beste technieken en service, en al doende een stralende clientèle. Binnen ons instituut en onze partnerlocaties werken uitsluitend professionele, gediplomeerde specialisten.

Aangesloten bij

Leerbedrijf
KOC Nederland, Kenniscentrum Uiterlijke Verzorging erkent Renew Zorg BV als leerbedrijf voor schoonheidsspecialistes, niveau 4.

Keurmerk Huidspecialist
Wij zijn uitvoerig gescreend op onze werkwijze, producten, behandelingen, hygiëne, veiligheid en milieuaspecten. De uitslag van dit onderzoek was positief. Daarmee beschikken wij over het kwaliteitskeurmerk ‘Huidspecialist.

Wat betekent dat voor u?
Deze certificeringen zijn voor u een waarborg dat al onze behandelaars vakkundig zijn en de verplichte regels naleven. Daarbij beschikken de brancheorganisatie waarbij we zijn aangesloten over een geschillencommissie. Zo bent u bij klachten altijd rechtelijk beschermd.

ONZE PARTNERS

Door onze nauwe samenwerking met andere schoonheidsinstituten, huidtherapeuten en (huis)artsen bieden onze therapeuten in heel Nederland behandelingen.

PARTNER WORDEN?

Bent u een schoonheidsspecialiste, pedicure, huidtherapeute of huisarts met aandacht voor huidproblemen, huidverbetering en klantgerichtheid? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek en verbeter uw behandelaanbod, kennis en marktpositie met de huur van onze apparatuur en/of bevoegde therapeuten. Eigen investeringen zijn hierbij niet nodig.