kalknagels

Wilt u weer gezonde en heldere nagels?

2 tot 14% van alle volwassenen krijgt er mee te maken: schimmel- of te wel, kalknagels. Die nagels zien er dof en verkleurd uit en zijn dik en brokkelig.

Renew Zorg heeft dé oplossing tegen schimmelnagels

kalknagels

De schimmel Onychomycose is schuldig aan deze nare infectie. Deze kan opgelopen worden tijdens een bezoek aan sauna’s, zwembaden, gymlokalen en gemeenschappelijke douches. Schimmelnagelinfecties zijn pijnlijk, geven pijn bij het lopen en zien er niet fraai uit.

Heeft u al vele vruchteloze pogingen gedaan van uw kalknagels af te komen? Er is eindelijk een oplossing. Met de FOX-diodeloaser heeft u in 2 tot 4 veilige en pijnloze laserbehandelingen weer gezonde, heldere nagels.

Voorgoed van uw kalknagels af met de FOX-diodelaser

Het speciale licht van de FOX-diodelaser doodt de schimmel tot diep in het nagelbed. De behandeling is nagenoeg pijnloos en een verdoving is dan ook niet nodig.

 

10 maanden en 2 tot 4 behandelingen verder bent u compleet van uw kalknagels af. Daarnaast adviseren wij u over de juiste leefregels om een nieuwe besmetting te voorkomen.

Tussentijds kunnen wij met een speciale gel french manicure aanbrengen, zodat in de loop van het behandelproces niemand uw kalknagels meer opmerkt.

Ook weer van mooie handen en voeten genieten? Eindelijk van die schimmelnagels af? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend informatiegesprek dat ongeveer een half uur duurt.

Wist u dat?

Bekijk onderstaande video en kom meer te weten over kalknagels.