Spijt van uw tatoeage of permanente make-up?

Destijds heeft u uw tatoeage of permanente make-up waarschijnlijk met volle overtuiging laten zetten, maar tegenwoordig bent u daar niet meer zo blij mee. Het laten verwijderen lijkt onmogelijk, maar is het niet.

Laat uw tatoeage weglaseren door de huidspecialist in Apeldoorn

Tatoeage verwijderen

Veel mensen hebben spijt van hun tatoeage of permanente make-up en willen er weer vanaf. Voor het verwijderen van tatoeages is de Q-switched Nd Yag-laser de meest effectieve en veilige oplossing.

Met dit type laser worden pijn, ongemak en huidbeschadigingen tot een minimum teruggedrongen. Alle kleuren inkt kunnen met de Q-switched verwijderd worden. Ook is er minder kans op bijwerkingen dan bij andere lasers.

Via selectieve thermolyse wordt het kapsel rondom de inkt gefragmenteerd. Het lymfesysteem ruimt vervolgens de vrijgekomen, kleine inktdeeltjes op. Om het lymfesysteem te ondersteunen, combineren wij de behandeling met gemmotherapie.

Gemmotherapie

Gemmotherapie is een detoxmethode, die werkt met plantdelen die nog in hun groeifase zitten. Deze plantaardige groeifacturen (auxinen en giberilinen) zorgen voor een sterke biologische activiteit, stimuleren de uitscheidingsorganen en beschermen u tegen ontstekingsreacties.

Deze therapie versterkt uw immuunsysteem, waardoor er minder kans is op een allergische reactie op de vrijgekomen inkt. Daarnaast verlaagt de therapie de kans op ontstekingen, mocht de huid door het laseren zijn beschadigd. Ook worden de vrijgekomen deeltjes door de gemmotherapie eerder opgeruimd, waardoor u sneller van uw tattoo af bent.

Waarom kiezen voor verwijdering door Renew Zorg?

  • pijnloze en veilige behandeling
  • minder kans op bijwerkingen
  • effectief en snel van uw tatoeage af
  • bescherming tegen ontstekingen
  • ervaring en bewezen resultaat

Vergoedingen

Door het weglaseren te combineren met gemmotherapie wordt de behandeling geclassificeerd als een natuurgeneeskundige. Deze komt dan ook in aanmerking voor een vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Voor meer informatie dient u uw zorgpolis na te kijken of contact op te nemen met uw verzekeraar.

Heeft u spijt van uw tatoeage of permanente make-up en is het tijd om er voorgoed afscheid van te nemen? Tijdens een gratis en vrijblijvend consult geven wij u een indicatie van het aantal benodigde behandelingen en de prijs.